fbpx

Digital Marknadsföringsbyrå Stockholm

Google Adwords annonsering

Behöver du hjälp med Adwords annonsering? Att annonsera via Google Adwords kan ge mycket goda resultat om det görs rätt men det är också väldigt enkelt att bli av med pengar om man inte vet vad man gör.

Google är världens största sökmotor och dominerar idag ungefär 95% av alla sökningar som görs i Sverige så det är onödigt att påpeka vikten av att synas på Google för din målgrupp. Med ökande konkurrens så blir kostnaden per klick dyrare för varje dag som går varje seriöst företag måste ha en långsiktig SEO strategi på plats för att knipa de attraktiva platserna på Googles första sida för organiska sökresultat. När man väl har intagit en sådan plats så kostar trafiken exakt noll kronor för varje besök. Men det kan ta lång tid att uppnå, speciellt om det är hård konkurrens på de sökord som just din målgrupp söker på. Kanske är din hemsida eller verksamhet helt ny? I dessa fall så är det optimalt att inkludera annonsering på adwords i din marknadsföringsstrategi eftersom betalda, väl optimerade annonser syns HÖGST UPP i sökresultaten, före alla organiska sökresultat. Här kan ditt lilla företag få en fördel mot de stora, etablerade bolagen eftersom en duktig adwords expert kan generera goda resultat som konverterar bra. 

På SUPEReROI AB så hjälper vi små som stora företag med deras adwords marknadsföring. Vi A/B testar kampanjer, optimerar och analyserar för att ditt företag ska få ut mesta möjliga ROI på varje spenderad krona. 

Långsiktiga samarbeten är alltid i fokus och vi börjar såklart med ett förutsättningslöst videomöte där vi går igenom er affär, era frågor och önskemål. Vi vill vara med och påverka de företags framgång som vi arbetar med på ett påtagligt sätt och långsiktigt. Om du behöver hjälp med adwords så ska du veta att vi tittar på alltifrån affärsanalys till genomförande och rapportering och ser långsiktiga samarbeten som den enda vägen till att nå bibehållen framgång. 

Hör av dig för en kostnadsfri konsultation via knappen nedan så tittar vi på vad vi kan göra tillsammans.

adwords annonsering