fbpx

Digital Marknadsföringsbyrå Stockholm

Landningssidor

Väl utformade landningssidor är toppen för att generera leads, testa en specifik kampanj, lansera en ny produkt, öka sin e-post lista eller liknande. Vi skapar högkonverterande landningssidor med dina mål i åtanke.

Inom digital marknadsföring är en landningssida en fristående webbsida, skapad specifikt för en marknadsförings- eller reklamkampanj. Det är där en besökare ”landar” efter att ha klickat på en länk i ett e-postmeddelande eller annonser från Google, Bing, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter eller liknande platser på webben.

Till skillnad från webbsidor, som vanligtvis har många mål och uppmuntrar besökaren till att utforska, är målsidor utformade med ett enda fokus eller mål. Man vill uppmana besökaren till en viss handling eller som man säger i branschen: CTA (Call To Action).

Det är detta fokus som gör landningssidor till det bästa alternativet för att öka konverteringsfrekvensen för dina marknadsföringskampanjer och sänka dina kostnader för att skaffa leads eller en försäljning.

 

landningssidor